Menu

Trainers

Trainers in actie

Robert van den Bergh

Robert is hoofdtrainer van Taekwondo Opmeer. Hij is begonnen met Taekwondo toen hij 15 jaar oud was bij de club genaamd Hikiwake.

In 1991 haalde Robert zijn 1e dan op Aruba. Na terugkomst vanaf Aruba heeft de club Hikiwake nog enige tijd bestaan, maar door vertrek van Nico Kollerie hielden de taekwondolessen op. Ongeveer 2 jaar is er geen taekwondo geweest in Opmeer en omstreken. Hierna is Robert in 1994, onder TKD Vrielink in Hoogwoud begonnen met lesgeven en is de club uiteindelijk in Opmeer in de Meibloem uitgekomen. Robert heeft ook nog een jaar lesgegeven bij een Taekwondo Center Purmerend. Hier heeft Robert ook een aantal jaren getraind en uiteindelijk zijn 2e en 3e en 4e dan behaald. Robert is nu in het bezit van zijn 7e dan (Sahyunnim – grootmeester).

Vanaf 1999 is Robert is de club onder zijn naam doorgegaan, maar is uiteindelijk omgedoopt in Taekwondo Opmeer.

Robert heeft tevens de 1e dan Hapkido behaald.


Sander Boerman

Sander is in 1994 begonnen met taekwondo. Hij was één van de eerste leden die begon in Hoogwoud en waar Robert toendertijd onder TKD Vrielink startte met lesgeven. Sander is de 1e les gaan kijken en is nooit meer gestopt met Taekwondo.

In december 1998 heeft Sander zijn zwarte band (1e dan) gehaald. Anderhalf jaar later (juni 2000) behaalde hij zowel zijn trainersdiploma (trainer A) als zijn 2e dan. Sindsdien geeft Sander ook les op de club waar hij ooit zelf als witte band begonnen is.

Sander is inmiddels 5e dan Taekwondo (sabumnim – meester) en bezit daarnaast nog de 1e dan Hapkido.


Raymond Bel

Raymond woont in Egmond aan Zee. Raymond is in 2006 in Opmeer gaan trainen. Voor 2006 trainde Raymond in Alkmaar bij TKD Vrielink.

Raymond heeft zijn 3e dan Taekwondo. In 2007 heeft Raymond zijn opleiding tot Taekwondo trainer A afgerond en is vervolgens deel uit gaan maken van de vast trainersgroep van Taekwondo Opmeer.

Wil je meer weten?